Синдикати одбрамбене индустрије: Неприхватљиво да интересе фабрика заступају политички постављени председници надзорних одбора 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Синдикати одбрамбене индустрије: Неприхватљиво да интересе фабрика заступају политички постављени председници надзорних одбора
Trenutno na sajtu: 673       |       Podeli:
26.03.2021 | 0 коментар(а)



Синдикати предузећа одбрамбене индустрије Србије су затражили да њихови представници и директори тих фабрика присуствују седници
Фото: ГЗС, илустрација

Савета за одбрамбену индустрију, која ће се одржати у Београду, у понедељак, 29.марта, њихово саопштење преносимо у целости:

"Синдикати фабрика Одбрамбене индустрије Србије Крушик - Ваљево, Слобода - Чачак, Застава оружје - Крагујевац, Милан Благојевић - Лучани, Први партизан - Ужице, Прва искра - Барич и Прва петолетка - Трстеник упутили су захтев председнику Савета за Одбрамбену индустрију  Бранку Живановићу да представници запослених фабрика Обрамбене идустрије Србије  присуствују седници Савета која ће у понедељак 29. марта 2021. године бити одржана у Београду.
Синдикати сматрају да је апсолутно неприхватљиво да интересе фабрика Одбрамбене индустрије у Савету заступају председницу надзорних одбора који су у та тела делегирани на основу политичких постављања и који немају никакву одговорност за стање у фабрикама, и у довољној мери не познају суштинске проблеме са којима се фабрике суочавају.
Из рада Савета су искључени генерални директори фабрика, као и представници запослених који су највише заинтересовани за опстанак и просперитет фабрика.
Синдикати фабрика ОИС захтевају да буду присутни на седници Савета како би били упознати са плановима о ресава ју даљег статуса предузеца, као и одлукама које це бити доносе е а које су од знацаја за фабрике и запослене.
С обзиром на бројна не ресена питања неопходно је да синдикати буду упознати ккао би благовремено обавестили запослене о одлукама које це директно утицати н астатус и социјални положај запослених у овим фабрикама", каже се у саопштењу Синдиката одбрамбене индустрије. 

ГЗС

Синдикати предузећа одбрамбене индустрије затражили су да њихови представници фабрика присуствују седници Савета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sindikati saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.243.936 посета
Тренутно на сајту: 673 посетилац(a)